Menu Cateringowe

Nasza firma rodzinna powstała w roku 2007 .Przygotowani jesteśmy na zorganizowanie  nawet najbardziej skomplikowanych zleceń. Dostarczamy catering na  uroczystości rodzinne (chrzciny, komunie, wesela, urodziny, imieniny, kinderbale) oraz firmowe (prezentacje, szkolenia, spotkania biznesowe itp.)Istnieje możliwość zamówienia dekoracji stołu oraz wypożyczenia zastawy stołowej do 150 osób. Oferta dostosowana jest indywidualnie do potrzeb i gustu klienta.tel. 795 52 99 89Wyślij zapytanie ofertowe:mm@cateringmoniq.pl

Każde menu omawiane jest indywidualnie .Przykładowe dani :
ZUPY:
ROSÓŁ z makaronem / swojskim makaronem 
BARSZCZ (Z PASZTECIKIEM ,KROKIETEM ,USZKAMI , kołdunami)
ŻUREK ( z białą kiełbasą i jajkiem)
FLACZKI ( wołowe)
GULASZOWA
GRZYBOWA Ze swojskimi KLUSECZKAMI
BOGRACZ ( ZUPA PO WĘGIERSKU) 
Krem z pomidorów 
Kwaśnica na żeberkach 
DANIA GŁÓWNE :
GOLONKA BAWARSKA Z KAPUSTĄ ZASMAŻANĄ
ZRAZY ZAWIJANE ( wołowe lub wieprzowe)
KARKÓWKA W KURKACH
POLĘDWICZKI W SOSIE Podgrzybkowym 
BOEUF STROGONOFF z polędwicy 
KARKÓWKA Z MORELAMI PODLEWANA ŻUBRÓWKĄ
Pierś W SOSIE SEROWO-PIECZARKOWYM
SCHAB ZE ŚLIWKĄ w sosie myśliwskim 
GULASZ WIEPRZOWY Z PIECZARKAMI
GRILLOWANA KARKÓWKA Z SOSEM CZOSNKOWYM
ŻEBERKA W SOSIE własnym 
SZASZŁYKI WIEPRZOWE
STEK POD PIECZARKOWĄ PIERZYNKĄ
UDKA KACZKI w sosie jabłkowo-majerankowy 
Pierś kaczki z brzoskwiniami 
ROLADKI DROBIOWE Z FETĄ I SZPINAKIEM w sosie koperkowym 
PIERŚ W SEZAMIE Z ŻURAWINĄ
POTRAWKA Z KURCZAKA z ryżem 
PIERŚ Z INDYKA W SOSIE KURKOWYM
DE'VOLAILLE Z Masłem 
SKRZYDEŁKA W MIODZIE
UDKA FASZEROWANE Z KURCZAKA
UDKO (bez kości )DUSZONE W PORACH
KOTLETY HAWAJSKIE
PIERŚ W GARNITURZE (z feta , szpinakiem zapiekana w cieście francuskim)
PIERŚ Z SUSZONYMI POMIDORAMI ZAPIEKANA Z MOZZARELLĄ
KURCZAK NA ZIELONO (z brokułami, brukselką , groszkiem , fasolką )
SZASZŁYKI DROBIOWE Z PAPRYKĄ I CEBULKĄ CZERWONĄ
SAKIEWKI DRATEWKI
PSTRĄG GRILLOWANY
TILAPIA Z WARZYWAMI PIECZONA W PERGAMINIE
Łosoś W SOSIE KOPERKOWO-CYTRYNOWYM
KARP W PIECZARKOWEJ PIERZYNCE
ŁOSOŚ PIECZONY NA MAŚLE Z BUKIETEM WARZYW
Dorsz na kapuście zasmażanej 
PIECZARKI FASZEROWANE W PANIERCE
PAPRYKI Nadziewane mięsem i warzywami  w piecu pieczone 
PIEROGI ( z mięsem , kapustą i grzybami , ruskie,z twarogiem)
GOŁĄBKI DOMOWE w sosie pomidorowym 
BIGOS PO STAROPOLSKU 
DODATKI:
ZIEMNIAKI z koperkiem
ZIEMNIAKI PODSMAŻANE
KOPYTKA Z ZASMAŻKĄ
RYŻ
RYŻ Z WARZYWAMI
BUKIET WARZYW NA GORĄCO
KAPUSTA MODRA
KAPUSTA ZASMAŻANA PO polsku 
MARCHEWKA Z GROSZKIEM
GRZANKI CZOSNKOWO-SEROWE 
ZIMNE PRZEKĄSKI :
mix przekąsek rozmaitych 

ZESTAW WIEJSKI ( SMALEC , CHLEB , OGÓRKI)
POLĘDWICZKI GRILLOWANE Z MOZZARELLĄ ,POMIDORAMI I SOSEM VINEGRETT

SZYNKA  ZE SZPARAGAMI W GALARECIE KARKÓWKA ''Z RĘKAWA '' Z SOSEM CHRZANOWYM
KORECZKI KLOPSIKOWE W SOSIE TZATZIKI
KORECZKI NAGGETSOWE
GALRETKI DROBIOWE
PALUSZKI DROBIOWE Z SOSEM CZOSNKOWYM
Rolada drobiowa w galarecie 
ROŻKI FRANCUSKIE Z NADZIENIEM DROBIOWYM
Carpaccio z buraka 
KLOPSY W ZALEWIE OCTOWEJ
ŻOŁĄDKI DROBIOWE W GALARECIE  
JAJKA  FASZEROWANE
Paszteciki drożdżowe z pieczarkami 
KANAPECZKI MINIATURKI 
RULONY  NALEŚNIKOWE Z SZYNKĄ I SEREM
PTYSIE TWAROŻKOWE Z szynką
JAJKA  W SZYNCE Z SOSEM TATARSKIM
RYBA PO GRECKU
Śledź  W SAŁATCE
PSTRĄG W GALARECIE
ŚLEDŹ W OLEJU
śledź po kaszubsku 
PTYSIE ŁOSOSIOWE
TATAR Z ŁOSOSIA WĘDZONEGO
Tartaletki ŁOSOSIOWE
PSTRĄG W ZALEWIE OCTOWEJ
Tilapia  W POMIDORACH
SAŁATKI /SURÓWKI :
LODOWA Z VINEGRETT
Z PEKINKI
Mizeria
z KAPUSTY ŚWIKŻEJ
Z  MARCHEWKI I JABŁKA
Z KISZONEJ KAPUSTY
Z PORA
Z KISZONYCH OGÓRKÓW
BURACZKI DOMOWE
TRADYCYJNA WARZYWNA
MAKARONOWA-SEROWA Z SZYNKĄ
RYŻOWA Z KURCZAKIEM ( NA słodko ) 
Gyros
Śledziowa 
GRECKA Z FETĄ
Cezar
Szpinak