Nasza firma rodzinna powstała w roku 2007 .Przygotowani jesteśmy na zorganizowanie nawet najbardziej skomplikowanych zleceń. Dostarczamy catering na uroczystości rodzinne (chrzciny, komunie, wesela, urodziny, imieniny, kinderbale) oraz firmowe (prezentacje, szkolenia, spotkania biznesowe itp.)Istnieje możliwość zamówienia dekoracji stołu oraz wypożyczenia zastawy stołowej do 150 osób. Oferta dostosowana jest indywidualnie do potrzeb i gustu klienta.tel. 795 52 99 89Wyślij zapytanie ofertowe:mm@cateringmoniq.pl
Każde menu omawiane jest indywidualnie .Przykładowe dani :
ZUPY:
ROSÓŁ z makaronem / swojskim makaronem
BARSZCZ (Z PASZTECIKIEM ,KROKIETEM ,USZKAMI , kołdunami)
ŻUREK ( z białą kiełbasą i jajkiem)
FLACZKI ( wołowe)
GULASZOWA
GRZYBOWA Ze swojskimi KLUSECZKAMI
BOGRACZ ( ZUPA PO WĘGIERSKU)
Krem z pomidorów
Kwaśnica na żeberkach
DANIA GŁÓWNE :
GOLONKA BAWARSKA Z KAPUSTĄ ZASMAŻANĄ
ZRAZY ZAWIJANE ( wołowe lub wieprzowe)
KARKÓWKA W KURKACH
POLĘDWICZKI W SOSIE Podgrzybkowym
BOEUF STROGONOFF z polędwicy
KARKÓWKA Z MORELAMI PODLEWANA ŻUBRÓWKĄ
Pierś W SOSIE SEROWO-PIECZARKOWYM
SCHAB ZE ŚLIWKĄ w sosie myśliwskim
GULASZ WIEPRZOWY Z PIECZARKAMI
GRILLOWANA KARKÓWKA Z SOSEM CZOSNKOWYM
ŻEBERKA W SOSIE własnym
SZASZŁYKI WIEPRZOWE
STEK POD PIECZARKOWĄ PIERZYNKĄ
UDKA KACZKI w sosie jabłkowo-majerankowy
Pierś kaczki z brzoskwiniami
ROLADKI DROBIOWE Z FETĄ I SZPINAKIEM w sosie koperkowym
PIERŚ W SEZAMIE Z ŻURAWINĄ
POTRAWKA Z KURCZAKA z ryżem
PIERŚ Z INDYKA W SOSIE KURKOWYM
DE'VOLAILLE Z Masłem
SKRZYDEŁKA W MIODZIE
UDKA FASZEROWANE Z KURCZAKA
UDKO (bez kości )DUSZONE W PORACH
KOTLETY HAWAJSKIE
PIERŚ W GARNITURZE (z feta , szpinakiem zapiekana w cieście francuskim)
PIERŚ Z SUSZONYMI POMIDORAMI ZAPIEKANA Z MOZZARELLĄ
KURCZAK NA ZIELONO (z brokułami, brukselką , groszkiem , fasolką )
SZASZŁYKI DROBIOWE Z PAPRYKĄ I CEBULKĄ CZERWONĄ
SAKIEWKI DRATEWKI
PSTRĄG GRILLOWANY
TILAPIA Z WARZYWAMI PIECZONA W PERGAMINIE
Łosoś W SOSIE KOPERKOWO-CYTRYNOWYM
KARP W PIECZARKOWEJ PIERZYNCE
ŁOSOŚ PIECZONY NA MAŚLE Z BUKIETEM WARZYW
Dorsz na kapuście zasmażanej
PIECZARKI FASZEROWANE W PANIERCE
PAPRYKI Nadziewane mięsem i warzywami w piecu pieczone
PIEROGI ( z mięsem , kapustą i grzybami , ruskie,z twarogiem)
GOŁĄBKI DOMOWE w sosie pomidorowym
BIGOS PO STAROPOLSKU
DODATKI:
ZIEMNIAKI z koperkiem
ZIEMNIAKI PODSMAŻANE
KOPYTKA Z ZASMAŻKĄ
RYŻ
RYŻ Z WARZYWAMI
BUKIET WARZYW NA GORĄCO
KAPUSTA MODRA
KAPUSTA ZASMAŻANA PO polsku
MARCHEWKA Z GROSZKIEM
GRZANKI CZOSNKOWO-SEROWE
ZIMNE PRZEKĄSKI :
mix przekąsek rozmaitych
ZESTAW WIEJSKI ( SMALEC , CHLEB , OGÓRKI)
POLĘDWICZKI GRILLOWANE Z MOZZARELLĄ ,POMIDORAMI I SOSEM VINEGRETT
KORECZKI KLOPSIKOWE W SOSIE TZATZIKI
PALUSZKI DROBIOWE Z SOSEM CZOSNKOWYM
Rolada drobiowa w galarecie
ROŻKI FRANCUSKIE Z NADZIENIEM DROBIOWYM
Carpaccio z buraka
ŻOŁĄDKI DROBIOWE W GALARECIE
Paszteciki drożdżowe z pieczarkami
JAJKA W SZYNCE Z SOSEM TATARSKIM
RYBA PO GRECKU
PSTRĄG W GALARECIE
ŚLEDŹ W OLEJU
PTYSIE ŁOSOSIOWE
TATAR Z ŁOSOSIA WĘDZONEGO
SAŁATKI /SURÓWKI :
z KAPUSTY ŚWIKŻEJ
BURACZKI DOMOWE
TRADYCYJNA WARZYWNA
RYŻOWA Z KURCZAKIEM ( NA słodko )
Śledziowa
Szpinak