Menu Cateringowe

Przygotowani jesteśmy na zorganizowanie i obsługę nawet najbardziej skomplikowanych zleceń. Organizujemy uroczystości rodzinne (chrzciny, komunie, wesela, urodziny, imieniny, kinderbale) oraz firmowe (prezentacje, szkolenia, spotkania biznesowe itp.)Istnieje możliwość zamówienia dekoracji stołu oraz wypożyczenia zastawy stołowej do 150 osób. Oferta dostosowana jest indywidualnie do potrzeb i gustu klienta.
Rezerwacja  imprez tel. 795 52 99 89
Wyślij zapytanie ofertowe:mm@cateringmoniq.pl

Każde menu omawiane jest indywidualnie .
Przykładowe dania :
* ZUPY:
ROSÓŁ ZE SWOJSKIM MAKARONEM
ŻOŁĄDKI W ROSOLE Z MAKARONEM
BARSZCZ (Z PASZTECIKIEM ,KROKIETEM ,USZKAMI)
ŻUREK
FLACZKI ( wołowe)
GULASZOWA
GRZYBOWA Z KLUSECZKAMI
BOGRACZ ( ZUPA PO WĘGIERSKU) 
* DANIA GŁÓWNE :
GOLONKA BAWARSKA Z KAPUSTĄ ZASMAŻANĄ
ZRAZY ZAWIJANE ( wołowe)
ROLADA Z POLĘDWICY W SOSIE GRZYBOWYM
KARKÓWKA W KURKACH
POLĘDWICZKI W SOSIE KURKOWYM
BOEUF STROGONOFF
ROLADA Z POLĘDICY W SOSIE KOPERKOWYM
KARKÓWKA Z MORELAMI PODLEWANA ŻUBRÓWKĄ
SCHAB W SOSIE SEROWO-PIECZARKOWYM
SCHAB ZE ŚLIWKĄ
GULASZ WIEPRZOWY Z PIECZARKAMI
GRILLOWANA KARKÓWKA Z SOSEM CZOSNKOWYM
ŻEBERKA W SOSIE
GULASZ Z PIECA
SZASZŁYKI WIEPRZOWE
STEK POD PIECZARKOWĄ PIERZYNKĄ
BRYZOL Z POLĘDWCY WIEPRZOWEJ
UDKA KACZKI PIECZONE Z JABŁKAMI
ROLADKI DROBIOWE Z FETĄ I SZPINAKIEM
PIERŚ W SEZAMIE Z ŻURAWINĄ
POTRAWKA Z KURCZAKA
PIERŚ Z INDYKA W SOSIE KURKOWYM
DE'VOLAILLE Z PIECZARKAMI
SKRZYDEŁKA W MIODZIE
UDKA FASZEROWANE Z KURCZAKA
UDKO (bez kości )DUSZONE W PORACH
KOTLETY HAWAJSKIE
PIERŚ W GARNITURZE (z feta , szpinakiem zapiekana w cieście francuskim)
PIERŚ Z SUSZONYMI POMIDORAMI ZAPIEKANA Z MOZZARELLĄ
KURCZAK NA ZIELONO (z brokułami, brukselką , groszkiem , fasolką )
KURCZAK Z WARZYWAMI PROSTO Z PATELNI
SZASZŁYKI DROBIOWE Z PAPRYKĄ I CEBULKĄ CZERWONĄ
SAKIEWKI DRATEWKI
PSTRĄG GRILLOWANY
TILAPIA Z WARZYWAMI PIECZONA W PERGAMINIE
CZARNIAK W SOSIE KOPERKOWO-CYTRYNOWYM
KARP W PIECZARKOWEJ PIERZYNCE
TILAPIA W SOSIE ŚMIETANOWYM
ŁOSOŚ PIECZONY NA MAŚLE Z BUKIETEM WARZYW
WĘGORZ W SOSIE KOPERKOWYM
KREWETKI W SOSIE CZOSNKOWYM
ROLADKI Z FLĄDRY ZE SZPINAKIEM I BOCZKIEM
PIECZARKI FASZEROWANE W PANIERCE
PAPRYKI NIESPODZIANKI Z PIECA
PIEROGI ( z mięsem , kapustą i grzybami , ruskie,z twarogiem)
GOŁĄBKI DOMOWE
BIGOS PO STAROPOLSKU 
* DODATKI:
ZIEMNAKI PODSMAŻANE
KOPYTKA Z ZASMAŻKĄ
RYŻ /RYŻ Z WARZYWAMI
BUKIET WARZYW NA GORĄCO
KAPUSTA MODRA
KAPUSTA ZASMAŻANA
MARCHEWKA Z GROSZKIEM
GRZANKI CZOSNKOWO-SEROWE 
* ZIMNE PRZEKĄSKI :
ZESTAW WIEJSKI ( SMALEC , CHLEB , OGÓRKI)
POLĘDICZKI GRILLOWANE Z MOZZARELLĄ ,POMIDORAMI I SOSEM VINEGRETT
ROLADA Z POLĘDWICY
SZYNKA ZE SZPARAGAMI W GALARECIE
KARKÓWKA ''Z RĘKAWA '' Z SOSEM CHRZANOWYM
KORECZKI KLOPSIKOWE W SOSIE TZATZIKI
KORECZKI NAGGETSOWE
GALARETKI DROBIOWE
PALUSZKI DROBIOWE Z SOSEM CZOSNKOWYM
ROŻKI FRANCUSKIE Z NADZIENIEM DROBIOWYM
PIECZEŃ RZYMSKA
KLOPSY W ZALEWIE OCTOWEJ
ŻOŁĄDKI DROBIOWE W GALARECIE
PAPRYKI NADZIEWANE SAŁATKĄ DROBIOWĄ
JAJKA FASZEROWANE
KANAPECZKI MINIATURKI
ŁÓDECZKI Z SAŁTKĄ DROBIOWĄ
RULONY NALEŚNIKOWE Z SZYNKĄ I SEREM
BABECZKI FRANCUSKIE Z FETA , SZPINAKIEM I BEKONEM
PTYSIE TWAROŻKOWE Z SZYNKĄ
PASZTECIKI
JAJKA W SZYNCE Z SOSEM TATARSKIM
RYBA PO GRECKU
ŚLEDŹ W SAŁATCE
PSTRĄG W GALARECIE
ŚLEDŹ W OLEJU
PTYSIE ŁOSOSIOWE
TATAR Z ŁOSOSIA WĘDZONEGO
TARTALETKI ŁOSOSIOWE
TERRINA Z ŁOSOSIA WĘDZONEGO I TWAROŻKU
PSTRĄG W ZALEWIE OCTOWEJ
TILAPIA W POMIDORACH
WĘGORZ W GALARECIE 
* SAŁATKI /SURÓWKI :
LODOWA Z VINEGRETT
Z PEKINKI
MIZERIA
Z KAPUSTY ŚWIEŻEJ
Z MARCHEWKI I JABŁKA
Z KISZONEJ KAPUSTY
Z PORA
Z KISZONYCH OGÓRKÓW
BURACZKI DOMOWE
TRADYCYJNA WARZYWNA
BROKUŁOWO-KALAFIOROWA
MAKARONOWA-SEROWA Z SZYNKĄ
RYŻOWA Z KURCZAKIEM ( NA SŁODKO)
BROKUŁOWA Z WĘDZONYM KURCZAKIEM
GYROSOWA
ŚLEDZIOWA
NAGGETSOWA
ŁOSOSIOWA
SEROWA Z GRZANKAMI
GRECKA Z FETĄ
OWOCOWA
MIX SAŁAT