Menu Cateringowe

Przygotowani jesteśmy na zorganizowanie i obsługę nawet najbardziej skomplikowanych zleceń. Organizujemy uroczystości rodzinne (chrzciny, komunie, wesela, urodziny, imieniny, kinderbale) oraz firmowe (prezentacje, szkolenia, spotkania biznesowe itp.)Istnieje możliwość zamówienia dekoracji stołu oraz wypożyczenia zastawy stołowej do 150 osób. Oferta dostosowana jest indywidualnie do potrzeb i gustu klienta.
Rezerwacja  imprez tel. 795 52 99 89
Wyślij zapytanie ofertowe:mm@cateringmoniq.pl

Każde menu omawiane jest indywidualnie .
Przykładowe dania :
* ZUPY:
ROSÓŁ Z MAKARONEM
ŻOŁĄDKI W ROSOLE Z MAKARONEM
BARSZCZ (Z PASZTECIKIEM ,KROKIETEM ,USZKAMI)
Krem z pomidorów 
ŻUREK
FLACZKI ( wołowe)
GULASZOWA
GRZYBOWA Z KLUSECZKAMI
BOGRACZ ( ZUPA PO WĘGIERSKU) 
* DANIA GŁÓWNE :
GOLONKA BAWARSKA Z KAPUSTĄ ZASMAŻANĄ
ZRAZY ZAWIJANE ( wołowe)
ROLADA Z POLĘDWICY W SOSIE GRZYBOWYM
KARKÓWKA W KURKACH
POLĘDWICZKI W Podgrzybkach 
BOEUF STROGONOFF
KARKÓWKA Z MORELAMI PODLEWANA ŻUBRÓWKĄ
SCHAB W SOSIE SEROWO-PIECZARKOWYM
SCHAB ZE ŚLIWKĄ w myśliwskim sosie 
GRILLOWANA KARKÓWKA Z SOSEM CZOSNKOWYM
ŻEBERKA W Kapuście duszone 
STEK POD PIECZARKOWĄ PIERZYNKĄ
UDKA KACZKI PIECZONE Z JABŁKAMI
ROLADKI DROBIOWE Z FETĄ I SZPINAKIEM
PIERŚ W SEZAMIE Z ŻURAWINĄ
POTRAWKA Z KURCZAKA z ryżem 
PIERŚ Z INDYKA W SOSIE KURKOWYM
DE'VOLAILLE 
SKRZYDEŁKA W MIODZIE
UDKA FASZEROWANE Z KURCZAKA
UDKO (bez kości )DUSZONE W PORACH
KOTLETY HAWAJSKIE
PIERŚ W GARNITURZE (z feta , szpinakiem zapiekana w cieście francuskim)
PIERŚ Z SUSZONYMI POMIDORAMI ZAPIEKANA Z MOZZARELLĄ
KURCZAK NA ZIELONO (z brokułami, brukselką , groszkiem , fasolką )
PSTRĄG GRILLOWANY
TILAPIA Z WARZYWAMI PIECZONA W PERGAMINIE
KARP W PIECZARKOWEJ PIERZYNCE
TILAPIA W SOSIE ŚMIETANOWO- koperkowym 
ŁOSOŚ Smażony NA MAŚLE Z BUKIETEM WARZYW
PIEROGI ( z mięsem , kapustą i grzybami , ruskie,z twarogiem)
GOŁĄBKI DOMOWE
BIGOS PO STAROPOLSKU 
* DODATKI:
ZIEMNAKI PODSMAŻANE
KOPYTKA Z ZASMAŻKĄ
RYŻ /RYŻ Z WARZYWAMI
BUKIET WARZYW NA GORĄCO
KAPUSTA MODRA
KAPUSTA ZASMAŻANA
MARCHEWKA Z GROSZKIEM
GRZANKI CZOSNKOWO-SEROWE
*SURÓWKI:
mizeria 
z kapusty białej 
„3 ogórki „
buraczki domowe
z pora i jabłka 
z kapusty czerwonej 
kolorowa z pekinki 
z marchewki i jabłka 
skandynawska 
z kapusty kiszonej 
* ZIMNE PRZEKĄSKI :
ZESTAW WIEJSKI ( SMALEC , CHLEB , OGÓRKI )
Tatar wołowy 
Decha swojskich wędlin i serów 
zestaw wiejski ( smalec , chleb swojski, ogórki )
 Tartaletki łososiowe 
Babeczki paszteciki 
POLĘDICZKI GRILLOWANE Z MOZZARELLĄ ,POMIDORAMI I SOSEM VINEGRETT
SZYNKA ZE SZPARAGAMI W GALARECIE
KARKÓWKA ''Z RĘKAWA '' Z SOSEM CHRZANOWYM
KORECZKI KLOPSIKOWE W SOSIE TZATZIKI
GALARETKI DROBIOWE
PALUSZKI DROBIOWE Z SOSEM CZOSNKOWYM
ROŻKI FRANCUSKIE Z NADZIENIEM DROBIOWYM
KLOPSY W ZALEWIE OCTOWEJ
ŻOŁĄDKI DROBIOWE W GALARECIE
JAJKA FASZEROWANE z łososiem 
KANAPECZKI MINIATURKI
RULONY NALEŚNIKOWE Z SZYNKĄ I SEREM
PTYSIE TWAROŻKOWE Z SZYNKĄ
PASZTECIKI
JAJKA W SZYNCE Z SOSEM TATARSKIM
Pasztet  firmowy na krakersach z musem chrzanowym 
Tortilla z nuggetsem i warzywami 
Śliwki w boczku 
Pieczarki faszerowane panierowane 
Grzanki czosnkowe z pieczarkami i camembertem 
Ziemniaczki młode z boczkiem , szczypiorkiem 
Carpaccio z buraka z fetą , orzechami , oliwą 
RYBA PO GRECKU
ŚLEDŹ W SAŁATCE
PSTRĄG W GALARECIE
ŚLEDŹ W OLEJU
śledź w suszonych pomidorach i korniszonach 
PTYSIE ŁOSOSIOWE
TATAR Z ŁOSOSIA WĘDZONEGO
TARTALETKI ŁOSOSIOWE
PSTRĄG W ZALEWIE OCTOWEJ
TILAPIA W POMIDORACH
* SAŁATKI :
Jarzynowa TRADYCYJNA 
BROKUŁOWa z fetą i słonecznikiem 
MAKARONOWA-SEROWA Z SZYNKĄ
RYŻOWA Z KURCZAKIEM i owocami 
GYROSOWA
ŚLEDZIOWA
GRECKA Z FETĄ i oliwkami 
Cezar
szpinak 
Hawajska